Foto’s en video’s

Dale Caña heeft zijn opzwepende sambamuziek al op diverse plekken laten horen. Zoals het klank- en spektakelfestijn in de Efteling, het eigen sambafestival in Oss, de 4-daagse in Oss, bloemencorso in Eelde en Gaypride in Amsterdam en nog veel meer!

Sfeerimpressies van die evenementen vind je hier! Klik op een foto voor een groter voorbeeld.

Dale Caña op YouTube

Door de tijd heen hebben wij geweldige video’s gemaakt.

Hier onder staan de video’s die een goede impressie geven hoe Dale Caña de sfeer goed kan opzwepen!

Samba in de Efteling

Bloemencorso – Bollenstreek

4-Daagse – Oss

Bloemencorso – Eelde

Sambafestival – Harlingen

Gaypride – Amsterdam

Sambafestival – Oss

Percussie4Fun, Braziliaanse percussie workshops

Percussie4fun geeft Braziliaanse percussie workshops die voor iedereen toegankelijk zijn. Ofwel je hoeft geen muzikale ervaring te hebben. Zeer geschikt als Teambuilding en teamuitjes.

Naast populaire Braziliaanse Samba geeft Percussie4fun ook verschillende andere slagwerk, trommel, en drum workshops, cursussen en percussie lessen. Ik laat zien dat je zonder drum of percussie ervaring samen een lekker Samba Batucada ritme kunt maken en spelen. We werken aan een intro een aantal gezamenlijke breaks, stops en een spectaculair eind. Aan het eind van de workshop doen we met iedereen de Braziliaanse trein, hiervoor moet je samenwerken en dien je naar elkaar te luisteren. De meest hilarische situaties ontstaan bij het vinden van de juiste timing om de trein te stoppen! Het is een samenspel waarbij iedereen nodig is in deze vorm van samba percussie spelen. Samenwerken maar voorop staat Gezelligheid en plezier beleven aan het samen muziek maken!