!!! Laat van je horen !!!

… En like ons op Facebook :)

 

27 Reacties to Gastenboek

 1. Evelyn Huiskamp schreef:

  Sorry voor de late reactie maar mijn internet ligt er al een paar weken uit. Het was enorm leuk met jullie en ik hoop dat we elkaar weer met optredens tegen mogen komen :-) Knuff….Evelyn

 2. Patricia schreef:

  Heb jullie site bekeken/demo’s beluisterd…jullie swingen de pan uit en zien er prachtig uit. Succes en wie weet tot later ziens/hoors. muzikale groetjes, Patricia van LOSBandig.

 3. Henrie schreef:

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe website, ziet er bijzonder fraai uit, mooie start van een knallend 2014 !!

 4. Joanne Grote schreef:

  Hallo trommelaars van Dale Cana,
  Bruno, mijn zoontje van 5 en ik, hebben genoten van jullie swingend muziekoptreden in en door de V&D! Een heel leuk en vrolijk gezicht zo die mooie paars/rode pakken tussen de kledingrekken door, dit schouwspel en natuurlijk jullie opzwepende ritme heeft menig bezoeker jong en oud verrast.
  Wij konden in ieder geval niet stil blijven staan…… en zijn ook nog meegelopen in colonne naar het TBL, waar medecursist Vincent ons binnen liet. Een waar verrassingsbezoek en goede PR-stunt voor Dale Cana!

  Eric, ik kan haast niet wachten om 20 november as verder te gaan met het tweede deel van de Samba Percussie-cursus, waarbij wij in het Hooghuislyceum Zuid al 4 woensdagen achterelkaar met 12 muzikale enthousiastelingen de boel wakker trommelen.
  In de tussentijd luisteren mijn kinderen en ik naar jullie mooie CD en trommelen we op “pots and pans” in huis.
  Veel succes en plezier(dat is te zien)met jullie optredens!

  De ritmische groeten van Joanne, Bruno en Enzo

 5. Janneke Vollebergh-Barbiers schreef:

  Gisteravond bij Theatre of Dreams in Berghem geweest. Heb jullie daar gezien wat een passie, plezier, maakt het publiek blij, je moet meedoen. Geweldig spektakel om naar te kijken, show en energie. Ik ga er voor zorgen dat ik jullie in Eindhoven weer ga zien.
  Jullie waren een hoogtepunt op een top-avond.

 6. Barry schreef:

  Hallo,
  Ik heb met verbazing gekeken naar jullie optredens afgelopen zaterdag .
  Zelden zoiets gezien . En dat blanken mensen zoiets neer kunnen zetten , In een woord geweldig. Ik stuur nog een paar leuke foto s naar jullie toe .

 7. alice schreef:

  ik kan geen slag werk maar een fluitje of bellen moet lukken
  jullie waren bij de intocht van de avondvierdaagse geweldig dank je

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers