Hoi, ik ben Eric

Eric VerhagenOprichter en bandleider van Dale Caña.
Geinspireerd door de sambabands in Maastricht, heb ik thuis mijn drumstel uit elkaar gehaald en heb ik André, Anne-Catrien en Jacqueline de eerste beginselen van het drummen bijgebracht. Het eerste begin van Sla Maar Raak.
Van hieruit is een leuke en gezellige groep mensen ontstaan die allemaal enthousiast zijn geraakt van Braziliaanse percussie.

Mij zitten drummen en ritme in het bloed; als klein kind al zat ik op wastonnen te drummen, waarna ik in een drumband ging spelen. In mijn tienertijd zat ik samen met mijn vader op het podium, waar we dansmuziek maakten en een periode bekende artiesten hebben begeleid. Later ben ik in een top-40-band gaan spelen. Dit heb ik 12 jaar gedaan. Ik ben nog enkele jaren uitgeweken naar de roots/country, maar nu heeft het Braziliaanse ritme mijn passie gegrepen. Steeds meer ben ik me aan het verdiepen in de sambamuziek door veel naar andere bands en cd’s te luisteren en natuurlijk door onze nummers te schrijven. Dale Caña was geboren. Als bandleider geef ik het ritme en de breaks aan en probeer het beste bij iedereen naar boven te krijgen.

 

Naast het leiding geven aan de band, leid ik de nieuwe bandleden op. Een aanzienlijk deel van hun komt via Percussie4Fun waar ik met veel plezier workshops en cursussen geef.
Misschien wordt u een nieuw band lid?

Ook voor personeelsuitjes en teambuilding activiteiten geeft Percussie4Fun workshops.
Met name teambuilding omdat er geen strijd plaats vindt maar juist samenwerkt en iedereen wint.
Dat is pas teamwork!

Percussie4Fun kom naar jullie toe. Dus tot ziens!

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company